17 Ekim 2012 Çarşamba

"YALNIZLIK"



 Şimdi size içimi döksem ve desem ki yalnızım ve hepimizin yalnızlığı birbirinin aynısı desem. Hatta aynaya baktığımızda kendimizi gördüğümüzde ki süliyet kadar aynı desem.Bilmiyorum siz ne dersiniz ama sanki hepimiz birbirimize yalnızlıklarımızın bir kısmını göstermiyor muyuz?

Yalnızlık ağır bir kelimedir herkesin sık kullanmaması gereken. Yalnızlık yakıştırılmaz insana yapıştırılır.Ve bakış açısına göre değişir anlamı. Kimine göre sevgilisizliktir kimine göre kimsesizlik. Kimine göre de kalabalıklar içinde yalnız olmaktır. Bana göreyse içinde gerçek
Bir umut varsa yalnız değilsindir. Hani umutların besler ya hayallerini, gözlerini işte bu sebepten.

Siz hiç karanlık bir kuyuda üstelik merdiven olmadan yalnız kaldığınızı HİSSETTİNİZ Mİ?
Yüzünüz önde bütün kitapları yaşamış bütün çalan şarkıların devamı siz olduğunuzu sandınız mı? Hangi ışığa baktıysanız çok kısa bir süre yanıp sonra söndü mü? Evet ise cevabınız Yalnızlığı yaşamışsınız..

Değeri vardır yalnızlığın Altın kadar ağırdır ama teneke kadar ucuz çünkü kimse satın almak istemez. Aslında herkesin içinde büyük bir parça yalnızlık zaten vardır. Kimisi korkar bunu ortaya çıkartıp içinde kaybolmaktan kimisi kabullenir bu derin boşluğun varlığını. İkisinin de doldurulması zor boşlukları vardır. Korkak olanın işi daha zordur. Korkak ya boşluklarını dolduracak biri çıksa karşısına ona boşluklarını açmaktan korkar. Kabul eden de yalnızlığının derinliğine kimsenin erişemeyeceğini sanır. İkisi de kendi içinde haklıdır. O yüzden bu zamanda AŞK bulunması zor YALNIZLIK ise yaşanması kolay duygulardır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder